Gigmit (GET a GIG GmbH)


Gigmit este cea mai mare platformă digitală și bază de date de evenimente din Europa avand 20% acțiuni deținute de către Sony Music Entertainment, 215,618 artiști înscriși, 10,784 organizatori de evenimente din 128 de țări fiind un instrument de gestionare a rezervărilor pentru profesioniștii din muzica live. Aceasta a fost special concepută pentru a ajuta artiștii să găsească oportunități de concerte mai bune și promotorii să găsească artistul perfect pentru evenimentul lor.

Citește mai multe despre Gigmit aici: www.gigmit.com


Tomtix


TomTix este o platformă online prin care pot fi achiziţionate bilete, sub forma codurilor QR, la evenimente muzicale, sportive, culturale sau orice alt tip de eveniment unde intrarea se face pe bază de bilet.

Citește mai multe despre TOMTIX aici: www.tomtix.ro


Anturaj


Situat pe malul râului Bega, bulevardul Vasile Pârvan 5, Anturaj este mai mult decât un loc pentru evenimente private sau brunch-uri. Devenind locație de desfășurarea District Sonor Soundscape, acesta se transformă într-un spațiu alternativ pentru evenimente culturale care încurajează colaborarea și conexiunea între artiști și public.

Citește mai multe despre Anturaj aici: https://www.facebook.com/anturaj.tm/


Muzeul Apei


Muzeul Apei, deținut de Aquatim SA, companie de utilități publice înființată în 2008 pentru serviciul public de alimentare cu apă și de canalizare, a fost inaugurat pe 9 iunie 2023. Scopul creării acestuia este punerea în valoare a patrimoniului industrial Secession 1914 al fostei Uzine de Apă Urseni, devenind, totodată, un spațiu cultural al experimentării și creativității interdisciplinare.

Citește mai multe despre Muzeul Apei aici:
debanat.ro/2023/06/la-timisoara-a-fost-inaugurat-oficial-muzeul-apei-va-functiona-la-fosta-uzina-de-apa-urseni-a-societatii-aquatim-foto_395245.html